Qui sóc

Hola! sóc la Judith Rocabert, Llicenciada en Belles arts per la Universitat Politècnica de València, (Premi Bancaixa Pojecte Final de Carrera) i Màster Universitari en Arts Digitals per la Pompeu Fabra.

Després de Llicenciar-me en Belles arts vaig venir a Barcelona per a treballar en el llargmetratge d’animació Chico i Rita (nominat als Óscar i Goya a la millor producció d’animació).

Al llarg dels anys, la meva vocació per l’univers infantil m’ha portat a il·lustrar, dissenyar i escriure per a nens i nenes, col·laborant en diverses editorials, publicacions i plataformes multimèdia. En 2012, només dos anys després del llançament del Ipad, i en el marc del projecte final del Màster Universitari en Arts Digitals, em vaig embarcar en una recerca sobre narrativa infantil en el context dels dispositius mòbils.

La recerca, em va portar a la conceptualització, creació i desenvolupament d’un conte interactiu per a Ipad, «Gato sin cola», que en 2013 va guanyar el premi València Crea de Disseny Interactiu.

El meu salt al món de la narrativa digital venia donat, gairebé de manera natural, per la combinació de la meva experiència en produccions audiovisuals i la meva passió per la literatura infantil i les possibilitats dels nous dispositius.

Actualment combino projectes editorials de literatura infantil i il·lustració i també sóc docent d’educació Visual i Plàstica.